Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: POi editor για hot cue
Προσπαθώ μέσα από το POI να δώσω εντολή στο cue να ξεκινάει στο automix από εκεί που θέλω και να τελειώνει εκεί που θέλω αλλά... δε τα καταφέρνω... μου είπαν γιαυτό
https://virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=81324

Αλλά δεν έβγαλα άκρη.. ζήτησα από αυτόν που το έκανε να μου κάνει ένα βίντεο να δω οως δουλεύει και να τον βάλω και δωρεά σε PayPal που έχει αλλά δεν ξέρω δε το κάνει.. μου λέει είναι εύκολο... μου έστειλε και από το vdj οδηγίες για το POI αυτό που προσπαθώ να κάνω αλλά πάλι δεν έβγαλα άκρη...

Ερώτηση... από το POI μπορώ να κάνω αυτό που θέλω η άδικα παιδεύομαι και αν ναι ... γιατί είμαι τόσο χαζός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ειναι τοσο δύσκολο? 😁😆

Μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα μικρό βίντεο και να εξηγεί βήμα βήμα πως γίνετε είτε από το POi είτε από το link πιο οανω και αν έχει PayPal να κάνω μια δωρεά δεν έχω πρόβλημα.

Mensajes 20 hours ago
Η "Pad Page" που σου έδωσαν είναι ένας εύκολος/γρήγορος τρόπος να ορίζεις τα σημεία που χρησιμοποιεί το automix, με βάση τον τύπο μίξης.

Και υποθέτω οτι το πρόβλημα στην περίπτωση σου είναι ακριβώς "ο τύπος μίξης"
Ανάλογα με το αν το πρόγραμμα θα κάνει (κατά το automix) beatmatch. fade ή cut, χρησιμοποιεί διαφορετικά σημεία. Οπότε λογικά πρέπει να τα ορίσεις όλα.
Ή πρέπει να χρησιμοποιείς συγκεκριμένο τύπο μίξης στο automix, και όχι τον "smart" που διαλέγει αυτόματα την καλύτερη περίπτωση από τις παραπάνω.

Σημείωση:
Το να επέμβεις στην μίξη και λειτουργία του automix με ACTION pois (αν αυτό ψάχνεις) είναι εξαιρετικά δύσκολο.