Καλημέρα φόρουμ!
Είχα φτιάξει κάτι playlists για να παίζω σε κάποια house
party με 2000 & 3000 με το cdj export και ήταν άψογο σαν λειτουργία!
Προχθές καθώς πήγα να ενημερώσω τα playlists μου παρατήρησα ότι έχει γίνει ζημιά.
Πέρσι το είχα ξεχάσει σε ένα μαγαζί και μάλλον κάποιος πήγε και πέταξε μέσα 2 κομμάτια με την προιποθεση να μου χαλάσει το setarisma μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ανάκτησης ή ξεστραβώνομαι και τα ξανά ξεκινάω απ την αρχή;
Είχα φτιάξει κάτι playlists για να παίζω σε κάποια house
party με 2000 & 3000 με το cdj export και ήταν άψογο σαν λειτουργία!
Προχθές καθώς πήγα να ενημερώσω τα playlists μου παρατήρησα ότι έχει γίνει ζημιά.
Πέρσι το είχα ξεχάσει σε ένα μαγαζί και μάλλον κάποιος πήγε και πέταξε μέσα 2 κομμάτια με την προιποθεση να μου χαλάσει το setarisma μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ανάκτησης ή ξεστραβώνομαι και τα ξανά ξεκινάω απ την αρχή;
Mensajes yesterday @ 8:05 am
Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα το πρόβλημα που έχει το φλασάκι αυτή τη στιγμή;
Mensajes yesterday @ 9:01 am
Το είχα σεταρισμένο με τα playlists μου για τα cdj και τώρα έχει δεν υπάρχει τίποτα ενώ υπάρχουν ακόμη οι φάκελοι του Vdj.
Είχαν πετάξει χύμα 3 τραγούδια στο usb από κάποιο browser
Είχαν πετάξει χύμα 3 τραγούδια στο usb από κάποιο browser
Mensajes yesterday @ 5:03 pm
Το να βάλει κάποιος 3 τραγούδια "χύμα" σε ένα φλασάκι που είναι φτιαγμένο για CDJ, δεν καταστρέφει το φλασάκι. Απλά το CDJ δεν βλέπει τα συγκεκριμένα τραγούδια καθώς θέλει ειδικό "τρόπο" να περαστούν στο φλασάκι για να τα δει.
Αν δεν βλέπεις τις λίστες σου, τότε ναι, μάλλον θα πρέπει να τις ξαναφτιάξεις.
Αλλά η ερώτηση παραμένει: "γιατί τις έχασες;"
Σίγουρα δεν τις έχασες επειδή κάποιος αντέγραψε 3 κομμάτια στην ρίζα του USB.
Τώρα αν αυτός ο κάποιος έκανε και άθελα του ή ηθελημένα και άλλη ζημιά, αυτό δεν το γνωρίζουμε στην παρούσα φάση.
Σημείωση:
Δεν ξέρω πως δουλεύεις, αλλά προσωπικά θεωρώ οτι ο καλύτερος τρόπος να δουλεύεις με φλασάκια, είναι να φτιάχνεις playlist(s) στο VirtualDJ και να τις κάνεις Export στο φλασάκι.
Έτσι, αν χάσεις μια λίστα, απλά την κάνεις ξανά Export αφού στον υπολογιστή υπάρχει ακόμα.
Αν δεν βλέπεις τις λίστες σου, τότε ναι, μάλλον θα πρέπει να τις ξαναφτιάξεις.
Αλλά η ερώτηση παραμένει: "γιατί τις έχασες;"
Σίγουρα δεν τις έχασες επειδή κάποιος αντέγραψε 3 κομμάτια στην ρίζα του USB.
Τώρα αν αυτός ο κάποιος έκανε και άθελα του ή ηθελημένα και άλλη ζημιά, αυτό δεν το γνωρίζουμε στην παρούσα φάση.
Σημείωση:
Δεν ξέρω πως δουλεύεις, αλλά προσωπικά θεωρώ οτι ο καλύτερος τρόπος να δουλεύεις με φλασάκια, είναι να φτιάχνεις playlist(s) στο VirtualDJ και να τις κάνεις Export στο φλασάκι.
Έτσι, αν χάσεις μια λίστα, απλά την κάνεις ξανά Export αφού στον υπολογιστή υπάρχει ακόμα.
Mensajes 11 hours ago
πανω σε αυτο το θελα για ποιο λογο καθυστερει τοσο πολυ το export σε cdj? (δε το χω δοκιμασει στο μακ) αλλα στο πισι αργει πολυ ρε γμτ...
Mensajes 10 hours ago
Yπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία πίσω από αυτό - εκτός από την αντιγραφή των τραγουδιών. Στο Rekordbox θέλει περισσότερο χρόνο ;)
Mensajes 10 hours ago
Επίσης οι ταχύτητες εγγραφής στα περισσότερα φλασάκια παραμένει τραγική.
Οι εταιρείες κατασκευής προτημούν να αυξήσουν την χωρητικότητα παρά την ταχύτητα καθώς η χωρητικότητα πουλάει πιο εύκολα.
Οπότε όταν προσπαθείς να γράψεις κάποια GB σε ένα φλασάκι με ταχύτητες της τάξης των 4/5MBps καταλαβαίνεις τους χρόνους που απαιτούνται..
1GB=1024MB
1024MB/5MBps=205sec
205sec = 3mins 25sec
Άρα θες τρεισήμισι λεπτά για κάθε GB δεδομένων μόνο για την εγγραφή στο φλασάκι!
Οι εταιρείες κατασκευής προτημούν να αυξήσουν την χωρητικότητα παρά την ταχύτητα καθώς η χωρητικότητα πουλάει πιο εύκολα.
Οπότε όταν προσπαθείς να γράψεις κάποια GB σε ένα φλασάκι με ταχύτητες της τάξης των 4/5MBps καταλαβαίνεις τους χρόνους που απαιτούνται..
1GB=1024MB
1024MB/5MBps=205sec
205sec = 3mins 25sec
Άρα θες τρεισήμισι λεπτά για κάθε GB δεδομένων μόνο για την εγγραφή στο φλασάκι!
Mensajes 9 hours ago
djdad wrote :
προφανως εχει καποια διαδικασια....απλα δε φανταζομουν τοσο...και προφανως δεν εχω σκοπο να αγορασω super computer μονο και μονο για να μπουταρω ενα rb :D ...ποσο μαλλον να κανω και export..!!Yπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία πίσω από αυτό - εκτός από την αντιγραφή των τραγουδιών. Στο Rekordbox θέλει περισσότερο χρόνο ;)
Mensajes 5 hours ago
PhantomDeejay wrote :
Επίσης οι ταχύτητες εγγραφής στα περισσότερα φλασάκια παραμένει τραγική.
1GB=1024MB
1024MB/5MBps=205sec
205sec = 3mins 25sec
1GB=1024MB
1024MB/5MBps=205sec
205sec = 3mins 25sec
αυτο που λες ειναι μια μεγαλη αληθεια...! αν και το point πηγαινε σε αυτο που απαντησε ο Μπαμπης πιο πανω... οπως και να χει απο περιεργεια πιο πολυ ρωτησα
Mensajes 5 hours ago