Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: αγορά κονσόλας. - Page: 3
PhantomDeejay wrote :
Μπορείς πάντα να βάλεις το Mouse πάνω από το CPU meter και να δεις τι γίνεται.
Και αν γενικά ο υπολογιστής τρώει πολύ CPU δες και τον task manager.
Τέλος, αν την CPU την τρώει το VirtualDJ τότε δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τα stems ώστε να γίνονται ανάλυση από την GPU.

αδερφε εαυ πρεπει να δουλευησ για την NASA... πωσ εγινε active to dont use gpu ??????

Θα έγραφα άλλο post αλλά είπα να το γράψω εδώ.. δεν φτάνει που για Χ λόγο που δεν ήξερα το CPU κτυπούσε κόκκινα, λέω να το κάνω ένα restart στην προσπάθεια μου να κάνω restart έβγαλα το back up laptop σε λειτουργία.. ανοίγω virtual ανοίγει κανονικά.. ενώνω κονσόλα driver ktl.. οκ
Κλείνω το virtual περιμένω λυγώ, πάω να το ξανά ανοίξω. Slank…. Database could not open drive c: η κάτι έτσι… ευτυχώς είχα το τρακτορ, και έπαιξα 2 τραγούδια μέχρι να γινεί restart το άλλο το pc.
Ξυπνάω, βρε από εδώ βρε από εκεί. 2 ωρεσ. κατέληξα ότι το windows defender μπλόκαρε το virtual αλλά δεν φαινότανε πουθενά,,, λέω να το απενεργοποιήσω και να δω.. το απενεργοποιώ κάνω restart.. ανοίγω virtual αλλά τελειά και καλά.. λέω να πάω να ενεργοποίηση ξανά το windows defender. Ήτανε ιδεί ενεργοποιημένο…
Τελικά σαν το βινιλιο και το cd δεν έχει… μονή σκέψης, μήπως και κόλληση την ωρα που πας για πιπι…

alinatas3 wrote :

Τελικά σαν το βινιλιο και το cd δεν έχει… μονή σκέψης, μήπως και κόλληση την ωρα που πας για πιπι…

κατσε να δεις οτι σε λιγο θα εμφανιζουν τετοιες κουλαμαρες και οι all in one controllers που τους παιρνουν για να μην εχουν την ανασφαλεια του υπολογιστη με τους drivers τις αναβαθμισεις κλπ...

PANOSV wrote :
alinatas3 wrote :

κατσε να δεις οτι σε λιγο θα εμφανιζουν τετοιες κουλαμαρες και οι all in one controllers που τους παιρνουν για να μην εχουν την ανασφαλεια του υπολογιστη με τους drivers τις αναβαθμισεις κλπ...

Κάτι θα βρεθεί και για αυτούς τους all in one… δεν ταιριάζει το στικακι, δεν είναι σωστό το φόρματ, δεν , και δεν…
Το θέμα ότι σε έτσι περίπτωσης όπως την δικια μου, (που με κατατρεχη η καταρα του δεμονα) δεν έχεις από που να αρχίσεις… στην περίπτωση την δικιά μου, αφού δεν έκανα τίποτα, άνοιξα το virtual βρήκε τον controller πάτησα πήγα και έκανα εγκατάσταση τους drivers της flx10… το εκλεισα και μετα ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Εκεί που είπα ότι κάτι μαλακιά έχει με τα windows ήτανε όταν αντιγράψα το database από το pc που ήτανε οκ πήγα να κάνω το κάνω εγράφη στο pc που είχε πρόβλημα..
Και δεν με άφηνε… μου έλεγε file is in use by another program..