Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: fluid beatgrid mix routine
b9209
Εχω φορτώσει 2 κομμάτια με fluid beatgrid , το deck 1 είναι στον αέρα και είναι masterdeck ... το AutoBpmStabilizer είναι στο ΟΝ …
Πατάω sync στο deck2 το ξεκινάω και το βγάζω αέρα, το deck2 κλειδώνει στο BPM που εχει το deck 1 εκείνη τη στιγμή, αλλά το BPM του 1 συνεχίζει να αλλάζει, οπότε ο συγχρονισμός χάνετε …
Ο μόνος τρόπος να βγει σωστά η αλλαγή είναι πριν ξεκινήσω , να ανοίξω το BpmStabilizer στο 1.
Αρά η ρουτίνα είναι BpmStabilizer-> on χειροκίνητα στο 1, sync στο 2 και αλλαγή, σωστά;
Ακόμα και έτσι όμως , αν ανοίξω το echo out στο 1 κατά τη διάρκεια της αλλαγής, (όπου το master deck εξακολουθεί να είναι το 1) το εφέ χάνει το συγχρονισμό του με το deck 2. Αν στη μέση της αλλαγής κάνω master deck το 2 και μετά ανοίξω το echo out, το εφέ συγχρονίζει κανονικά με το deck 2. Προφανώς τα εφε συγχρονίζουν με το master deck, και κάποιο μπέρδεμα γίνετε εκεί με το stabilizer …

Έχω βάλει το shift sync να ανοίγει το BpmStabilizer και το led του sync να μου δείχνει αν το BpmStabilizer είναι on, οπότε με λίγη εξάσκηση θα είμαι οκ , απλά απορώ γιατί το AutoBpmStabilizer δεν κλειδώνει το BPM και στα 2 deck.

Mensajes 4 hours ago